Rólunk

Cégünk a Profi-Sport a hivatalos magyarországi forgalmazója a Dunlop és Slazenger termékeknek,

kifogástalan minõséggel és olcsó árral tud akciót biztosítani vásárlóink számára.

A Profi-Sport Kft. Magyarország egyik kiemelkedõ sportfelszerelések kis- és nagykereskedõje. A cég kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Dunlop, a Slazenger, a Carlton márkáknak, valamint számos teniszpálya felszerelést forgalmazunk.

Történelem

A Profi-Sport Kft. 1998 novemberében 25-én alakult. Az elsõ nagy elõrelépés a cég történetében, amikor kizárólagossági magyarországi forgalmazási szerzõdést kötött a Dunlop, Slazenger, Carlton márkákkal. A Profi-Sport Kft. fáradozásainak és befektetéseinek köszönhetõen a
Dunlop hamarosan Magyarország egyik vezetõ márkájává vált. A Profi-Sport Kft. az elmúlt 14 év alatt egyik kiemelkedõ kiszolgálójává vált a multinacionális bevásárló központoknak és
sportruházati vállalkozássá nõtte ki magát Magyarországon.

Küldetés, Célok, Filozófia

Küldetésünk, hogy a Profi-Sport Kft. Magyarország legjobb tenisz, squash és sport ruházati kis és nagykereskedelme legyen, ikonikus márkákkal, melyek külön üzleti stratégiával, mégis összehangoltan mûködnek minõségi üzlettel és dinamikusan fejlõdõ weboldallal.
Célunk, hogy üzleteinkben mindig az adott pillanat legnépszerûbb és legkeresettebb tenisz, squash, tollas, golf és más sport márkák legjobb termékeit áruljuk, egyaránt komoly hangsúlyt fektetve a ruhákra valamint a cipõkre, amelyek a célcsoport számára a lehetõ legjobb feltételekkel érhetõk el Nálunk.

A Profi-Sport Kft. vallja, hogy a vevõ mindenek felett áll, ezért minden stratégiája és tette azt szolgálja, hogy a lokalizált szükségélethez illeszkedõ termékkínálatot és vásárlási élményt nyújtson vevõinek a lendületesen fejlõdõ üzletében, valamint innovatív webáruházában.

A vevõ-központú stratégia alkalmazásával és a gondos, mindenre kiterjedõ tervezéssel a Profi-Sport Kft. üzlete egyértelmû célja, hogy egy fontos piaci réseket fedjenek be a magyar és a nemzetközi piacon.

A Profi-Sport Kft. elkötelezett híve a nyitott és õszinte kommunikációnak az alkalmazottakkal, kereskedõkkel, a vevõkkel és a médiával szemben egyaránt. Cégünk legnagyobb ereje a több mint 20 éves magyarországi kereskedõi tapasztalatában, a kibõvült raktárkészletében és egyedi üzleti lehetõségek megtalálásának képességében és a tehetséges emberi erõforrás megtalálásában rejlik.

Cégbejegyzés: 1998. november 25.

Profi-Sport Kft. !
www.profisport.hu