Jogi nyilatkozat

A profisport.hu weboldalán az egyes szöveges megjelenésekkel kapcsolatos jogi felelõsséget nem vállalja. Ha azonban bármilyen jogsértõ tartalmat talál az oldalon, kérjük, hogy a 2001. évi CVIII. törvény 13. § alapján értesíts bennünket az profi-sport@t-online.hu vagy a profisport@rta.hu e-mail címen. Ez esetben az adott tartalmat azonnal eltávolítjuk az oldalról.
 
1.1. Felelõsség kizárása
Szolgáltató nem felelõs semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegûek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért a Szolgáltató semmilyen felelõsséget nem vállal.

1.2 Szerzõi jogok
A weboldalon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Profi Sport Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül szerzõi jogok megsértését jelenti és jogi/ következményeket von maga után.


A weboldal fõoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belsõ oldalakra mutató linkek elhelyezhetõk abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

1.3. Jogviták
Szerzõdõ Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Szerzõdõ Felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

1.4. Termékekhez kapcsolódó képek
Munkatársaink mindent megtesznek, hogy a valóságnak megfelelõ képet és leírást helyezzenek el az oldalon. Egyes típusok esetében elõfordulhat, hogy a képen látható, illetve a valós termék eltér egymástól, melyért felelõsséget nem tudunk vállalni. Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt ügyfelünket, hogy szíveskedjenek az illusztrációként feltüntetett képet, illetve az árat egyeztetni a rendelt termék adatival, esetlegesen felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal.


Belépés

Márkák

Partnerek